Warmste Dag van Olen

Bartel Van Riet en Stijn Avonds hebben voor de 4de keer de handen in > elkaar geslagen om er in Olen Centrum weer een feestje van te maken. >

Hun ondertussen legendarisch GOED-DOEL-FESTIVAL “De Warmste Dag van > Olen” verwacht opnieuw de grote massa op hun gezellig festival in het kader van De Warmste Week. Deze 2 kempenaren organiseren dit fantastische muziek-, drank- en > eetfestijn ten voordele van drie Kempense vzw’s die hier én in het > verre buitenland meehelpen aan een betere wereld. > > > De drie goede doelen die de opbrengst van de Warmste dag van Olen > onder zich mogen verdelen zijn: > > 1. Olivia Fund (ondersteuning wetenschappelijk onderzoek naar kanker) > > 2. De vzw Kids in Need Nepal, die in de Nepalese Himalaya een > opvangtehuis voor meisjes bouwde -kinderen die wees werden na de > vreselijke aardbeving in Nepal nu 2,5 jaar geleden, en die daardoor > tot een bestaan als straatkinderen in de hoofdstad Kathmandu werden > veroordeeld. > > 3. MS-liga Vlaanderen, research