Radio Gladio: start verkoop tickets Gladiolen

Exclusieve voorverkoop op zaterdag 14 december

Tijdens de kerstmarkt van Onze-Lieve-Vrouw-Olen organiseren we een exclusieve voorverkoop van Gladiolen 2020 van 16 tot 21u.

Ook Radio Gladio is weer van de partij! Radio Gladio tegen kanker Onze retro-caravan staat weer opgesteld in het midden van de kerstmarkt. Van hieruit draaien we jouw verzoekplaatjes, ten voordele van een Olens goed doel. Deze keer staat onze uitzending in het teken van Levensloop Neteland. Dit is een evenement ten voordele van Stichting Tegen Kanker op 18 en 19 april 2020 op domein Teunenberg. Tijdens Radio Gladio komen zij hun plannen uit de doeken doen en kan je alvast je steentje bijdragen om kanker terug te dringen. De opbrengst van Radio Gladio wordt via De Warmste Week overgemaakt aan Stichting Tegen Kanker.

De eerste combitickets voor Gladiolen 2020

Tijdens de kerstmarkt kan je ook de eerste combitickets voor Gladiolen 2020 kopen. Omdat Gladiolen de voorbije jaren steeds sneller uitverkoopt, geldt er een limiet van 4 tickets per persoon. De combitickets kosten €42 en kan je betalen met Bancontact, Payconiq of in cash.

De reguliere voorverkoop start op zaterdag 4 januari, 10u.

Praktisch Radio Gladio + Exclusieve voorverkoop Gladiolen 2020 Zaterdag 14 december van 16 tot 21u Kerstmarkt in Boekel, Onze-Lieve-Vrouw-Olen

Bevestig je komst op Facebook © 2019 Gladiolen vzw Keizer Karel Olen, Dorp 1, 2250 Olen