Poëzie en muziek voor goed doel

Luc Bellemans, Xavier De Busser, Simonne van café Molenhuis en Dirk Desutter

In het gezellige, huiselijke decor van café Molenhuis in Herentals brengen dichter Xavier De Busser en zijn muzikale kompanen Luc Bellemans (gitaar) en Dirk Desutter (klarinet en zang) op zondag 15 december een programma van poëzie en muziek. “Ik breng veel nieuw en een beetje oud werk, met als rode draad de natuur en de liefde”, zegt Xavier. “Luc en Dirk ken je van het duo Koffie en Cava, waarmee ze lichte jazz, chanson, Beatles en een vleugje klassiek brengen. Ze zullen mijn gedichten sfeervol begeleiden.” Het programma begint om 15 uur. De inkom is gratis. De bezoekers kunnen, in het kader van De Warmste Week, wel een vrije gift doen voor het Vogelopvangcentrum in Herenthout. Café Molenhuis vind je aan de Poederleeseweg 151.