Perle D’eau is beste schoonheidssalon in Vlaanderen

Groot feest bij Tamara Van Beethoven en haar team van Perle D’eau in Westerlo. Haar schoonheidssalon mag zich het Beste Schoonheidssalon 2020 in Vlaanderen noemen. Sympathieke Tamara vergelijkt haar trofee met het behalen van 3 Michelinsterren.

Perle D’eau overleefde de voorrondes en na haar selectie werd het schoonheidssalon toch 8 maanden van nabij gevolgd. Er kwam zelfs een Mystery Gast langs. De bekroning volgde zaterdag met het behalen van de overwinningstrofee.

Wie de passie van Tamara Van Beethoven kent, weet dat die passie ook overgeslagen is naar de rest van het team. Perle D’eau staat niet voor niets voor Advanced Skin Care.

Alle info bij Perle D’eau, Tamara Van Beethoven, Polderstraat 41 in Westerlo, info@perle-d-eau.be

foto’s: Perle d’eau