House of Entertainment met André Hazes, Stefan Degand, …

Stefaan Degand telt af naar woensdagavond, want dan gaat ‘MACHO’, een kameropera waar Robert Groslot de muziek voor componeerde, in de Antwerpse Horta in première. Het wordt de eerste Nederlandstalige humoristische kameropera waar Degand laat zien en horen wat hij in zijn mars heeft.

Op woensdagavond kan je ook in Schilde terecht voor de eerste, officiële #Eindejaars van stand-up comedian Bert Gabriëls. Zijn tournee start deze week en hoogtepunt wordt de feestelijke voorstelling op vrijdag 27 december 2019 in de Antwerpse Arenbergschouwburg. Die wordt opgenomen en tijdens de feestdagen uitgezonden op regionale en digitale televisie.

Winterland Hasselt heeft deze week een goedgevuld programma. Morgenmiddag kan je tussen 14.00 en 16.00 uur terecht in de Spiegeltent voor de one-manshow van Jos Tuts die in het Hasselts dialect komt vertellen over de roemrijke geschiedenis van de jenever. Woensdagnamiddag (tussen 14.00 en 18.00 uur) kan je in de Spiegeltent met Lego-blokjes bouwen en donderdagavond kan je er terecht voor een gratis optreden van stand-up comedian Bert Gabriëls. Om 17.30 uur komt hij er het Limburgse publiek opwarmen voor zijn #Eindejaars. Belangrijk wordt zaterdagmiddag, 15.00 uur want dan viert Hasselt de nationale intocht van de kerstman. Met een stoet door de Hasseltse binnenstad wordt de kerstman officieel verwelkomd en neemt hij op Winterland Hasselt intrek in ‘Het Huis van de Kerstman’.

Het komende weekend kan je op zaterdag en zondag terecht in de Hasseltse Go! Next sportschool voor de Lego-expo ‘Rock That Block’ die ondersteund wordt door Winterland Hasselt.

Het voorbije weekend opende in Turnhoutse Gasthuisstraat ‘De Nacht met André Hazes’ een ticketbar en pop-up store. Fans van Hazes vinden er merchandising, kunnen exclusief het ‘Troef’-bier proeven en kunnen er tickets kopen voor het concert dat hij op vrijdag 26 juni 2020 geeft op het Turnhoutse Warandeplein.

Jonas Van Thielen speelt de hoofdrol in ‘Urbanus, de musical’ die op 18 oktober 2020 in de Antwerpse Elckerlyc in première gaat.

Kalender 2019 – 2020 2019 – Concerten en evenementen Datum Event Locatie      2019 Datum Event Locatie                03.12 Macho Antwerpen,     04.12 Macho Antwerpen, Horta     05.12 Macho Antwerpen, Horta  05.12 Bert Gabriëls Hasselt, Winterland    06.12 Macho Antwerpen, Horta   07.12 De Kerstman Hasselt, Winterland    14.12 Flawless Gent, Capitole   15.12 De Notenkraker Antwerpen, Elisabethzaal    20.12 Weihnachtsfest* Hasselt, Ethias Theater    20.12 Christoff en Lindsay Hasselt, Heilig Hartkerk   22.12 Kerst met Nick & Simon Hasselt, Heilig Hartkerk    22.12 The Christmas Show* Antwerpen, Lotto Arena    23.12 Sasha & Davy Hasselt, Winterland    26.12 Assepoester De Panne, Plopsa Theater   27.12 Assepoester De Panne, Plopsa Theater  27.12 Bert Gabriëls Antwerpen, Arenberg            2020 Datum Event Locatie Contact 11.01 Rob de Nijs – 60 jaar artiest Antwerpen, Elisabethzaal    11.01 De Notenkraker Brugge, Concertgebouw    12.01 Het Zwanenmeer Antwerpen, Elisabethzaal   12.01 André Rieu Antwerpen, Sportpaleis    01.02 Gregorian Gent, Capitole    07.02 MOOSE BAR XXL Antwerpen, Sportpaleis 08.02 MOOSE BAR XXL Antwerpen, Sportpaleis    23.02 Sneeuwwitje Antwerpen, Elckerlyc 28.02 Frans Bauer Wieze, Oktoberhallen   29.02 CAVALLUNA Antwerpen, Sportpaleis    01.03 CAVALLUNA Antwerpen, Sportpaleis    01.03 Jan Smit (*) Wieze, Oktoberhallen    07.03 MAMMA MIA! Antwerpen, Stadsschouwburg  21.03 I love the 90’s, The party Hasselt, Ethias Arena   27.03 Het Schlagerfestival Hasselt, Ethias Arena    28.03 Het Schlagerfestival Hasselt, Ethias Arena  29.03 Het Schlagerfestival Hasselt, Ethias Arena    04.04 Het Schlagerfestival Hasselt, Ethias Arena    11.04 Belle Perez Ninove, Plomblom    30.04 Frans Bauer Oostende, Kursaal    02.05 A tribute to George Michael Antwerpen, Stadsschouwburg     09.05 Glennis Grace Gent, Oude Vismijn     10.05 Frans Bauer Antwerpen, Stadsschouwburg    17.05 Frans Bauer Hasselt, Ethias Theater  17.05 Glennis Grace Brugge, Concertgebouw   20.06 Frans Bauer Brugge, Concertgebouw   26.06 De Nacht (*) Turnhout, De Warande   10.10 Jan Smit Antwerpen, Sportpaleis   18.10 Urbanus, de musical Antwerpen, Elckerlyc    24.10 The Tina Turner Experience Antwerpen, Stadsschouwburg    06.12 The Sound of Music Antwerpen, Stadsschouwburg   Music Hall Seizoen 2019 – 2020 www.musichall.be MACHO (opera): Robert Groslot (muziek), Ralph Broos (scenario), Thomas Janssens (regisseur), Stefaan Degand (solist), Stefan Cifolelli (tenor), Hannah Mos (bariton). La Cage Aux Folles (DB):Koen Crucke, Johny Voners, Greet Rouffaer, Helle Vanderheyden, Matthew Michel, Daisy Thys, Manou Kersting. The Christmas Show (DB):Christoff, Wannes Lacroix, Hans Peter Janssens, André Hazes, Belle Perez, Tinne Oltmans, Nordin De Moor, Goele De Raedt. MAMMA MIA! (DB): Evi Hanssen, Michiel De Meyer, Ilse La Monaca, Johan Terryn, Steny Crets, Ann Van den Broeck, Tinne Oltmans, Jeroen Van Dyck. Het Schlagerfestival 2020: Willy Sommers, Wim Soutaer & Charles Van Domburg, De Romeo’s, Jan Smit, Christoff, Raymond van het Groenwoud, Bart Kaëll, Luc Appermont, Yves Segers, Laura Lynn. De Nacht, Turnhout (De Warande): André Hazes, Party Criminals, DJ Kurt Frederickx I love the 90’s – The party: DJ Ward, Culture Beat, 2 Brothers on the 4thFloor, Jan & Alleman, Hét meezingconcert van Jan Smit: Jan Smit, Gert Verhulst & James Cooke. Ticket info Tele Ticket Service: www.teleticketservice.com.

House of Entertainment: www.ticketkopen.eu Deep Bridge: www.deepbridge.be Pers, Promotie & Communicatie: Peter Mariën Jolien Valkeneers Kurt Frederickx Over House Of Entertainment: House Of Entertainment is een dynamisch, full service entertainmentbedrijf dat meer dan 100 eigen evenementen per jaar organiseert, goed voor meer dan 400.000 bezoekers per jaar. O.a. I love the 90’s – The party, Moose Bar XXL, Festival van de Ambiance, Adamo in Concert, Golden Earring Live, Jan Smit Live in het Sportpaleis, … zijn slechts enkele van de events op de kalender van de productieafdeling van House Of Entertainment.

foto: Andre Hazes/House of Entertainment