Bos- en Natuurloop/Wandeling voor goede doel

*** Een WEESGEGROETJE plegen *** Het uur “ NUL” komt er nu wel ECHT snel aan ! ! Daarom gisteren met het Team “Bos &Natuurloop/Wandeling Kom Op Tegen Kanker” terug op pad om het parcours 5, 10 & 15km te inspecteren. De Kempische Heuvelrug lag er weer nieuw en mooi bij .

Aan het kapelletje van “Eisterlee” toegewijd aan Maria hebben wij even de nodige gebeden gepreveld voor komende 7 december . Inderdaad de “Groen Long” van Grobbendonk de “Pidpa bossen” is iedere week anders zo schoon en ademt “Rust” uit. Voor hen die de volle afstand nemen gaan de andere kant van de Medaille (lees Natuurpracht ) zien van het landelijk Grobbendonk. Het gekend Albertkanaal verbind normaal steden maar nu tijdens ons Evenement verbind het ook de Wandelaars/lopers Harten 💞 met elkaar. De Meanderende Kleine Nete in de “Netevallei” met zijn akkers maken het de moeite om te doen.

ALLE “Kempische Neteland” troeven leggen wij op tafel voor jullie Wij “TEAM BOSLOOP” verwachten jullie !

foto en tekst: Louis Hufkens