Vrouw levensgevaarlijk gewond, hond omgekomen bij verkeersongeval

Een 74-jarige vrouw uit Mol is zaterdagnamiddag bij het oversteken in Donk (N18) in Mol gegrepen door een wagen. De vrouw was aan het wandelen met haar hond. De vrouw werd met zware verwondingen naar het ziekenhuis in Mol gevoerd. Haar hond overleed ter plaatse. De vrouw overleed in het ziekenhuis aan haar verwondingen. Dat werd echter nog niet bevestigd. De chauffeur van de personenwagen raakte gewond en moest voor verzorging naar het ziekenhuis.

DELEN
Vorig artikelVC Herentals – St.-Dimpna
Volgend artikelJaarconcert Music Band Avanti
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.