Jaarconcert Music Band Avanti

Op zondag 1 december kan je in cc ’t Schaliken naar het jaarconcert van Music Band Avanti. Aanvang: 14.30u. Tickets: 5 euro.

Music-band Avanti concert zondag 1 december 2019 In haar achtennegentigste jaar nodigt Music-band Avanti u uit op haarjaarconcert. ,Dit jaar onder de titel: Novantotto ( 98 ). Muziek moet zowel voor de muzikanten als voor het publiek boeiend zijn. Daarom zorgen wij ook dit jaar voor een zeer gevarieerd programma. Licht verteerbare klassieke muziek, evergreens, opera, pop en schlagers: het zit allemaal in ons programma. Wij denken dan aan muziek van Jacob de haan, Frank Sinatra, Ted Huggens, Gérard Presgurvic en nog vele anderen. Wat wij dit jaar zeker opnieuw op het programma zetten is de Glenn Miller Parade, die vorig concert op grote bijval van het talrijke publiek kon rekenen.

Kortom voor een aangename muzikale namiddag moet u zeker op 1 december om 14.30u in het Schaliken op de grote markt van Herentals zijn.Op zondag 1 december kan je in cc ’t Schaliken naar het jaarconcert van Music Band Avanti. Aanvang: 14.30u. Tickets: 5 euro.