Wolfmother en Rhea eerste namen Clamotte Rock

De eerste namen voor Clamotte Rock 2020

WOLFMOTHER eerste headliner op zaterdag 23 mei 2020 “So I’ll tell you all the story, About the joker and the thief of the night” (dum dum dum dum dum dududu dudududu dum dum dum…) That’s right, je leest het goed. Deze Australische rockers komen naar Clamotte Rock 2020! Woman, Victorious, Gypsy Caravan, Joker & the Thief… Stilstaan gaat je niet lukken, dat geven we je op een blaadje mee.

RHEA scoorde reeds 2x hoog in De Afrekening met Baby I’m Sorry en Stuck in the Middle. Als je ze nog niet hebt ontdekt, geven we je een mooie kans op Clamotte Rock. Komt ‘ie dan, he? Ja hoor, THE DARKRAVER komt een volledig uur lang zijn Freestyle, Hardstyle en Classics op jou afvuren! En wat is Clamotte zonder zijn resident-dj HYPESQUAD? Vaste waarde, staat garant voor een knalset. Koop hier als eerste je Early Bird Combi Ticket!

Let op: er zijn slechts een beperkt aantal Early Bird Combi tickets beschikbaar en de laatste 2 jaren waren we telkens sold out. Als abonnee krijg je 2 uur de tijd om vóór het grote publiek je kaartje te bemachtigen.

foto: Clamotte Rock

DELEN
Vorig artikelQuiz ten voordele Kom op tegen Kanker
Volgend artikelVC Herentals en Antonia spelen 1-1
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.