Music-Band Avanti met jaarconcert

Music-band Avanti concert zondag 1 december 2019 14 uur 30 ’t Schaliken Herentals

In haar achtennegentigste jaar nodigt Music-band Avanti u uit op haar jaarconcert. , Dit jaar onder de titel: Novantotto ( 98 ). Muziek moet zowel voor de muzikanten als voor het publiek boeiend zijn. Daarom zorgen wij ook dit jaar voor een zeer gevarieerd programma. Licht verteerbare klassieke muziek, evergreens, opera, pop en schlagers: het zit allemaal in ons programma. Wij denken dan aan muziek van Jacob de haan, Frank Sinatra, Ted Huggens, Gérard Presgurvic en nog vele anderen. Wat wij dit jaar zeker opnieuw op het programma zetten is de Glenn Miller Parade, die vorig concert op grote bijval van het talrijke publiek kon rekenen.

Kortom voor een aangename muzikale namiddag moet u zeker op 1 december om 14.30u in het Schaliken op de grote markt van Herentals zijn.

DELEN
Vorig artikelKerstbloemensierkunst bij Neos Herentals
Volgend artikelPaul Wilms nieuwe T1 Kasterlee
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.