Jumbo Supermarkt geopend in Rijkevorsel

JUMBO SUPERMARKT IN RIJKEVORSEL FEESTELIJK GEOPEND, massale opkomst voor Jumbo Rijkevorsel

Rijkevorsel kleurt vandaag uitbundig geel vanwege de feestelijke opening van de eerste Jumbo supermarkt.

Inwoners uit Rijkevorsel en wijde omgeving kwamen in grote getale langs om de Nederlandse winkelformule te ontdekken en te ervaren. De Vlamingen kunnen vanaf nu af aan ook in Rijkevorsel winkelen aan de beste service, buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen. Vorig jaar maakte het Veghelse familiebedrijf bekend aan de slag te willen gaan in België. Op termijn ziet Jumbo daar potentieel voor ruim honderd winkels. Jumbo opent dit jaar een derde winkel in België, de tweede winkel in de provincie Limburg, meer bepaald in Lanaken. Volgend jaar komen in Vlaanderen nog 12 tot 15 nieuwe vestigingen bij. Eerder dit jaar opende Jumbo in Pelt haar eerste Belgische winkel en in Brasschaat een eigen hoofdkantoor, van waaruit de Belgische organisatie verder wordt uitgebouwd.

Harten veroveren

“Deze eerste winkel in de provincie Antwerpen is een droom die werkelijkheid wordt,” zegt Jumbo CEO Frits van Eerd opgetogen. “Ons familiebedrijf heeft al veel mijlpalen beleefd, maar dit is wel een heel bijzondere. We willen nu maar wat graag een speciale plek veroveren in de harten van onze Belgische klanten. Ik heb er alle vertrouwen in dat we dit met onze Jumbo formule voor elkaar gaan krijgen.”

7 zekerheden

De 7 Zekerheden, waar Jumbo in Nederland groot mee is geworden, zijn ook in België de beloften aan de klant. Dus euro’s goedkoper, service met een glimlach, voor al je boodschappen, vers is écht vers, vlot winkelen, niet tevreden geld terug en jouw wensen staan centraal. Deze garanties heeft de Nederlandse retailer intern goed geborgd en klanten kunnen erop vertrouwen dat wat Jumbo belooft ook écht waarmaakt.

Over Jumbo Supermarkten:

Jumbo is een Brabants familiebedrijf met een rijke ondernemershistorie. Jumbo telt momenteel ruim 650 supermarkten, zeven Foodmarkten en een succesvolle online bestel- en bezorgservice via Jumbo.com. Daarnaast lanceerde Jumbo onlangs Jumbo City. In dit nieuwe gemakswinkelconcept combineert het concern elementen van de reguliere Jumbo winkels, Foodmarkt én van restaurantketen La Place. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + buitengewoon groot assortiment x altijd lage prijzen) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden.

Door de klant altijd centraal te zetten, is Jumbo één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo al zestien keer door GfK uitgeroepen tot Beste Supermarkt van Nederland. In 2009 nam Jumbo de supermarktketen Super de Boer over en in 2012 volgde het nog grotere C1000. Begin 2016 heeft Jumbo ook de foodserviceformule La Place overgenomen. In 2018 volgde de overname van een deel van EMTÉ. Zo groeide Jumbo van regionale supermarktketen uit tot een leidende omnichannel retailer in Nederland.