20 maanden voorwaardelijk voor jonge vrouw bij steekpartij

  Een 20-jarige vrouw uit Oud-Turnhout is veroordeeld tot 20 maanden cel voorwaardelijk. Enkel haar periode in voorhechtenis telt als effectieve celstraf. De jonge vrouw was samen met haar vriendin op 18 februari betrokken bij een steekpartij aan het station in Mol. Ze vochten er met een rivaliserende bende. De vrouw haalde uit met een mes en verwondde daarbij een andere vrouw. Die werd ernstig gewond. De vrouw moet zich laten begeleiden en een opleiding volgen. Ze kreeg ookk een boete van 800 euro.

  De vriendin van de beklaagde kreeg een werkstraf van 200 uren.

  DELEN
  Vorig artikelHeultje krijgt veilige fietspaden
  Volgend artikelZaakvoerder Geelse rijschool riskeert celstraf
  De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.