Oosterwijk For Life voor Kom op Tegen Kanker

Oosterwijk for Life is een actie waar het hele jaar door diverse activiteiten georganiseerd worden Oosterwijk/Westerlo. Enerzijds om de bewoners in het dorp te verenigen, en anderzijds om geld in te zamelen voor het goede doel.

Dit in het kader van de Warmste Week, waar wij Kom Op Tegen Kanker als goed doel hebben gekozen. Op zaterdag 30/11 organiseren we in, en in samenwerking met, KampC een groots slotevent/winterfeest. Zie bijgevoegde affiche. Het wordt een namiddag en avondvullend programma, waar wij activiteiten hebben voorzien voor jong en oud. Voor de kleinsten is er een springkasteel, en zijn er mogelijkheden tot schmink en glitter tattoo sessies. Daarnaast zijn er diverse foodtrucks aanwezig, en zijn er verschillende optredens gepland.

Kris Verachtert: “Ook leuk is dat we ondertussen een eigen bier (Blonde Van Oosterwijk) hebben gemaakt, hetgeen daar kan gedegusteerd worden.

Alle info: Kris Kris Verachtert 0473/986174 kris.verachtert2@telenet.be