Nieuw en vernieuwd Telenet-center

Het Telenet Center – dat onderdak vindt bij Elektromic Helsen/ZEB in Herentals – werd volledig vernieuwd. Telenet lanceert hun nieuwe belevingsconcept in de regio en speelt hiermee in op de nieuwe behoeften van de consument. Bezoekers kunnen de diensten en toestellen in een aangename setting uitproberen.

Het Telenetcenter werd opgebouwd volgens het shop-in-shop systeem. “Het gaat niet langer om een Telenethoekje maar een volledig apart ingerichte afdeling met verschillende belevingspunten”, weet Christine Govaert van Telenet Center Kempen”. Je kan er in een comfortabele zetel het volledige entertainmentaanbod ontdekken of aan de smartphonedesk de nieuwste modellen uitproberen.” Persoonlijke service voor zelfstandigen en KMO’s Voor ondernemers werd een aparte businesscorner ingericht. “Omdat de noden van zelfstandigen en ondernemers telkens anders zijn, werken we volledig op maat”, vertelt Christine. “Daarom is het belangrijk om in alle rust na te gaan welke ondersteuning op vlak van internet en telefonie het meest aangewezen is. We bieden uiterst persoonlijke hulp en werken met een persoonlijk aanspreekpunt voor onze businessklanten. Ook op afspraak”.

Het vernieuwde Telenet Center bevindt zich in de toonzaal van Elektromic Helsen aan het Eilandje in Herentals. “Niet alleen het vernieuwende concept, maar ook de locatie is een grote troef”, meent Christine Govaert. “De winkel is vlot bereikbaar en er is een ruime gratis parking voor de deur. Daarnaast hebben we een aanvullend aanbod aan laptops, computers, audio en tv-toestellen een zeer grote keuze van toestellen in voorraad.   

Meer info: www.telenetcenterkempen.be      

DELEN
Vorig artikelLaura Van Yck beste actrice
Volgend artikelYves en Ans zoeken hulp voor zoon Cis
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.