Kunstdag voor kinderen

  Kinderen kunnen zich op zondag 17 november uitleven op de kunstendag. Er zijn in Herentals activiteiten in cc ’t Schaliken, in Geel in cc De Werft.

  KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Workshops / CC ’t Schaliken (families met kinderen vanaf 3 jaar) 3 jaar Workshop dans Droomdoek (dansvoorstelling- duet met aansluitende dansworkshop) Door Dansgezelschap De Stilte 13uur tot 14uur 16uur tot 17uur Leeftijd: vanaf 3 jaar Verzamelen en inschrijven aan infopunt in foyer cc ’t Schaliken vanaf 12.45 uur

  DELEN
  Vorig artikelOlen Jaarmarkt eerste keer zonder Sus Cavo
  Volgend artikelDag van de Ambachten
  De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.