Brand vernielt studio in Madrigaalstraat

Een brand heeft zondagochtend rond 7u een studio vernield in de Madrigaalstraat in Herentals. De bewoner was uit zijn studio vertrokken en een pot vergeten op het kookvuur. Toen hij terugkeerde stond de studio in brand. De brandweer had het vuur snel onder controle en kon voorkomen dat het vuur naar andere appartementen oversloeg. De bewoner had wel rook ingeademd en werd uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht. De studio is onbewoonbaar.  

foto: archief

DELEN
Vorig artikelEetdag buurthuis Den Dorpel
Volgend artikelInbraak KLJ-lokaal ontsiert spaghettislag
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.