KVC Westerlo-Lommel

KVC Westerlo wil zaterdagnamiddag in de thuismatch tegen het Lommel van trainer Peter Maes de drie punten thuis houden. Trainer Bob Peeters wil in de laatste 2 wedstrijden van de heenronde een 6 op 6 om zo toch nog kans te maken op de eerste periodetitel.

Gboho en Petrov zijn geblesseerd.  De spelers van de club trakteren de toeschouwers tijdens de match op pintjes en popcorn. Ze bedanken hen zo voor de massale aanwezigheid in de topper OH Leuven-KVC Westerlo.

Aanvang: 17u.

foto: KVC Westerlo

DELEN
Vorig artikelTribute to Chet Baker
Volgend artikelAmoniaklek verstoort schaatspret op Herentalse ijsbaan
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.