FC Punt Larum neemt schitterende accommodaties in gebruik

FC Punt Larum, club uit vierde provinciale D, heeft er een feestelijk weekend opzitten. Zaterdag werd de nieuwe accommodatie in gebruik genomen. Twee jaar en twee maanden werdn met tientallen vrijwilligers aan het Zwaarvoerderspoor een schitterend complex uit de grond gestampt: een nieuwe kantine, 8 nieuwe kleedkamers en sanitair. De nieuwe installaties vergden een investering van 475.000 euro. De club spaarde zelf 400.000 euro bij mekaar. 75.000 euro kwam van een renteloze lening van de stad. De clubkantine beschikt ook over een industriële keuken. De kantine kan als feestzaal verhuurd worden en dat dat zal extra financiële middelen in kas brengen.

FC Punt Larum beschikt nu over 7 voetbalterreinen. Drie voor de eerste ploeg en 4 voor de jeugdploegen.

foto’s: FC Punt Larum

DELEN
Vorig artikelKempense Winterwandelingen gaan opnieuw van start
Volgend artikelDead Man Ray in cultuurcentrum Zwaneberg
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.