Woonproject met appartementen op site Poelmans

Elements Development uit Lier heeft bij het gemeentebestuur in Herenthout een aanvraag gedaan voor de realisatie van een woonproject op de site Poelmans. Dat moet komen op een binnengebied grenzend aan de Molenstraat, Koestraat en Zwanenberg. Ook het café De Veurleste in de Molenstraat moet net als de oude supermarkt Alvo afgebroken worden. Hoe het project er juist gaat uitzien en wanneer de bouw start is nog niet duidelijk.

Elements Development gaat ook in de Nieuwstraat in Herentals binnenkort het project Rue Neuve met 24 appartementen realiseren.

DELEN
Vorig artikelVoetbal nationale reeksen
Volgend artikelGans weekend file op E34 in Retie
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.