Kasteeldorp heeft 2 kinderburgemeesters

Het Kasteeldorp Vorselaar heeft 2 kinderburgemeesters. Bij een verkiezing van afgevaardigden van de vijfde en zesde leerjaren behaalden Lieze Smout en Lieze Janssens evenveel stemmen. Schepen van jeugd Kobe Vercauteren leidde samen met burgemeester Lieven Janssens de stemming in goede banen.   

De Vorselaarse kindergemeenteraad kwam dinsdagavond voor de eerste keer bijeen in de raadzaal van het gemeentehuis. In het schooljaar 2019-2020 zullen zij mee nadenken over enkele toekomstprojecten van Vorselaar. Zo zal de kindergemeenteraad zijn mening mogen geven over de heraanleg van de Vorselaarse Markt en het project van de jeugdcampus in de Cardijnlaan waar er een hele site zal vernieuwd worden voor gemeentelijk onderwijs, jeugdverenigingen, kinderopvang, speelpleinwerking, jeugdhuis, …

foto: gemeente Vorselaar

DELEN
Vorig artikelDriedaagse Heikantse Bierfeesten
Volgend artikel5 years of No Limit
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.