Zestigjarigen Geel-Holven houden gezellige reunie

Pas vanaf het 5de leerjaar is de wijkschool Heibloemeke samengesmolten met het hoofdgebouw in de Kapelstraat, en werden 2 klassen herverdeeld/gemixt.

Deze dames, geboren in 1959, zaten heel het decennium ’60-’70 samen in de lagere meisjesschool in de Kapelstraat in Geel-Holven. In 2009 kwamen ze na zoveel jaren een eerste keer samen; een bijeenkomst van toen 50-jarigen. Nu, tien jaar later (want we zijn ondertussen 2019), hebben 18 van hen dat nog eens overgedaan, maar dan als 60-jarigen natuurlijk. Het was een heel monnikenwerk om alle gegevens van iedereen te vinden en/of te updaten.

Vorige week zaterdag, 19 oktober, spraken ze af in Het Forum op de Markt in Geel, en bij een lekker glaasje en een smakelijke hap werd er veel heen en weer gepraat, vele herinneringen opgehaald, en ook veel gelachen. Een verzamelalbum vol foto’s van toen, ging zwierig rond met de nodige commentaren, en zelfs een ‘poëzie’ vol tekeningen van de ‘klasgenootjes’ destijds was leuk om nog eens terug te zien. Het was méér dan een blij weerzien en zeker een super geslaagde avond! Ze zien elkaar zeker terug bij editie ’70 jaar’ in 2029 🙂

Aanwezigen zaterdag waren (vooraan links naar rechts) : Annita Vandecruys, Angèle Lievens, Gerd Vandeperre, Chris De Pooter, Annemie Dielis, Ria Geyskens, Agnes Van Herck, Gerda Daems, Gerda Vleugels, Conny Daems, Marie-Rose Slegers, Marleen Wouters, Ria Van Herck, Gonda Vervoort, Diane Peetermans, Gerda Van Gorp, Christel Van den Eynde, en Marleen Geyskens. Is dit voldoende?

foto: met dank aan Gerd Vandeperre