Taxatie kunst, juwelen en antiek in Molse Country- en golfclub

TAXATIEDAG VAN KUNST, ANTIEK EN JUWELEN IN DE STEENHOVEN COUNTRY EN GOLFCLUB ZONDAG 03 NOVEMBER VAN 13.00 TOT 17.00 UUR

Op zondag 03 november staat de Steenhoven country en golfclub in het teken van kunst, antiek en juwelen. In samenwerking met Kunsthandel Art Dumay uit Nuenen organiseert de Steenhoven country en golfclub deze zondag een kunsttaxatiedag.

Het taxeren van kunst is een vak apart, want naast de signering wordt er ook gekeken naar het beeld, de conditie en ontelbare andere details van het werk. Maar dan blijft nog steeds de vraag: heeft u ergens een onontdekt pareltje in huis? Daar kunt u achter komen tijdens de Kunst & Curiosa dag bij de Steenhoven country en golfclub op zondag 03 november van 13.00 tot 17.00 uur.

Gedurende de dag kunt u aanschuiven bij een van de taxateurs van kunsthandel Art Dumay. Zij taxeren niet alleen uw schilderijen, maar ook uw beelden, antiek en ander kleingoed. Meer weten over de herkomst van uw object en de waarde ervan? Kom dan vooral langs op deze Kunst & Curiosa dag bij de Steenhoven country en golfclub, Steenovens 89, 2400 Mol, België. U mag een onbeperkt aantal objecten meenemen. Het evenement en de taxatie zijn beide geheel gratis.