Geysen wil 10.000 jongeren laten kennismaken met techniek

“Geysen wil meer dan 10.000 mensen laten kennismaken met techniek” Dit jaar studeren er studeren er 1.400 leerlingen af aan het technisch middelbaar onderwijs in Vlaanderen. Maar ondertussen staan er 24.000 vacatures voor dergelijke jobs open. Actie dringt zich dus op. Daarom opent servicebedrijf Geysen woensdag een eigen opleidingscentrum. De doelstelling in het eerste jaar? Met hun ‘miniatuurfabriek’ – waarin alle mogelijke industriële technieken op schaal nagebootst worden – 650 onderhoudstechniekers opleiden en 10.000 studenten laten kennismaken met de nieuwste technieken. Op woensdag 23 oktober (11u) nodigen we je graag uit voor een persmoment, waarbij we je in primeur rondleiden in de ‘Geysen Academy’ (Snelwegstraat 1a in Westerlo).