Nieuwe ontdekkingen op Open Flessendag

Wijnbar Vinterra organiseerde een geslaagde Open Flessendag in Hotel Karmel in Herentals. Veel liefhebbers kwamen proeven van de lekkere wijntjes uit Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Argentinië en Zuid-Afrika, allemaal gepresenteerd door de makers zelf. Het werd een aangename ontdekkingstocht voor zowel de kenners als de leken die op zoek waren naar een verrassende fles op tafel. (Foto’s Marcel Nelis)

DELEN
Vorig artikelMissionaris Peter Gijs krijgt subsidie stad Geel
Volgend artikel9de feestelijke reünie van ex-wielrenners
Bart is al zo’n 30 jaar redacteur en copywriter. U kent hem wellicht van zijn wekelijkse column in Deze Week, waarin hij op een persoonlijke en afwisselend filosofische en ludieke manier zijn licht laat schijnen over het wel en wee in de Kempen.