Interessant avondje Bart Buls in cc ’t Schaliken

    In cc ’t Schaliken kan je zondagavond terecht voor een concert van Bart Buls. Hij nodigt en begroet op zijn concert Roland Van Campenhout, Guy Swinnen en David Piedfort. Buls en Van Campenhout worden zondagavond muzikaal begeleid door The Bonnie Blues en The Horns.

    De Herentalse bassist Bart Buls nodigt op zondag 20 oktober enkele topmuzikanten uit: Roland Van Campenhout, Guy Swinnen, David Piedfort, The Bonnie Blues en Horns. Levende legende Roland Van Campenhout speelt al sinds de jaren zestig heel uiteenlopende muziekgenres, gaande van jazz over folk tot psychedelische blues. Guy Swinnen is vooral bekend als frontzanger en gitarist van The Scabs. David Piedfort is gitarist bij onder anderen Guy Swinnen Band en Nathalie Meskens. The Bonnie Blues speelt zwoele jazz- en barbershopstandards en giet ze in een kinky jasje. Tijdens deze avond zullen ze op hun strijkerinstrumenten voor voldoende begeleiding zorgen.

    Verder maakt Bart Buls’ blazerssectie The Horns het plaatje compleet. In cc ’t Schaliken kan je zondagavond terecht voor een concert van Bart Buls. Hij nodigt en begroet op zijn concert Roland Van Campenhout, Guy Swinnen en David Piedfort. Buls en Van Campenhout worden zondagavond muzikaal begeleid door The Bonnie Blues en The Horns.

    Aanvang: 20 uur, Tickets: 16 euro.