Hooligans Charleroi bedreigen bestuur Lierse Kempenzonen

Hooligans van Charleroi Farciennes hebben na het 1-1 gelijkspel van hun club met Lierse Kempenzonen heibel geschopt. De onrust en verwensingen werden al tijdens de wedstrijd geuit maar toen Lierse Kempenzonen via Frans de 1-1 lukte was het hek pas echt van de dam. Bestuurslid Luc Van Thillo werd bedreigd, ook andere supporters en journalisten moesten het ontgelden. Van Thillo moest zelfs bescherming zoeken in de bestuurskamer van de thuisclub. Uiteindelijk kon de delegatie van Lierse Kempenzonen ontzet worden.

DELEN
Vorig artikelMaak eens een praatje op de buurtbank
Volgend artikelPompoendag in Kasterlee
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.