Programma provinciale voetbalwedstrijden

In eerste provinciale trekt hekkensluiter VC Herentals naar leider FC De Kempen. Andere matchen: St.Dimpna-Wezel (vr), Nijlen-Oppuurs, Kontich-Berg en Dal, RC Mechelen-Lille, Heikant-Zoersel, Hoboken-’s Gravenwezel/Schilde, Ternesse-Antonia.

Tweede provinciale B: V. Balen-OG Vorselaar, Herselt-Broechem, Lentezon-Bevel, Merksplas-White Star, Ranst-Vlimmeren , Schriek-R. Deurne, Laakdal-Retie, Weelde-Zandhoven.

In derde provinciale probeert KFC Herenthout zaterdagavond thuis een eerste zege te halen tegen Kasterlee. Andere matchen zijn: Arendonk Sp.-Mol, Bouwel-Rauw, Flandria-Olmen, Noordstar-Beekhoek, Linda Olen-Turnhout B, Poederlee-Exc. Vorst, Zwaneven-Gierle.

In vierde provinciale D trekt SKS Herentals naar Wezel Sp. B, Andere matchen: St. Dimpna B-Booischot, Ezaart-Ramsel, Heultje-Oevel, Netezonen-Alberta, Wiekevorst-Immer Voort, Punt/Larum-Ross. Hulsen, Olen United-Zammel.

Grobbendonk ontvangt in vierde provinciale E zaterdagavond Wechelderzande. Andere matchen: Oud-Turnhout-De Kempen B, Antonia B-Pulderbos, Emblem-Halle, Oelegem-Kessel Utd, HIH Turnhout-Oosthoven, Westmalle-Lichtaart, Alberta Schilde-Ranst B.