Stemmige Ierse folk in de parochiezaal

sdr

Zaterdag 19 oktober neemt de parochiezaal van Bouwel het karakter aan van een gezellige Ierse pub met Guinness en een live optreden van Celtic Reunion. De leden van deze driekoppige formatie maakten zo’n kwarteeuw geleden grote sier op de folkpodia met Trammelant. Reels, jigs, polka’s, ballads en ‘sing along’-liederen volgen elkaar op in een avondvullend programma. Laat je meevoeren naar de Ierse kusten en kliffen met Patrick Van Beeck (gitaar en zang), Franca Van de Leest (dwarsfluit) en Luc Ceulemans (accordeon, gitaar, whistles, keyboard en zang). Alle liefhebbers van de traditionele Keltische muziek en de bijhorende sfeer zullen hiervan genieten. Het optreden begint om 20 uur. De inkom is gratis. Een vrije bijdrage kun je in de hoed deponeren. Organisatoren Davidsfonds en Kunstkring Lowie presenteren later in dezelfde parochiezaal ook nog Jazzair (15 november, gratis), een kleinkunstavond (30 november, gratis) en de bekende jazzmuzikant Ben Sluijs en acteur Tom Van Bauwel die de ‘Gebruiksaanwijzing der Lyriek’ van Paul van Ostaijen komen brengen (29 februari).

DELEN
Vorig artikelHandelshart neemt vliegende start
Volgend artikelAgoria Solar Team wint World Solar Challenge
Bart is al zo’n 30 jaar redacteur en copywriter. U kent hem wellicht van zijn wekelijkse column in Deze Week, waarin hij op een persoonlijke en afwisselend filosofische en ludieke manier zijn licht laat schijnen over het wel en wee in de Kempen.