Dag tegen Kanker: het gele lintje verbindt je

Heel wat bezoekers aan het AZ Herentals kregen donderdag een geel lintje opgespeld. Dat gele lintje is symbool voor de Dag tegen Kanker! Want het gele lintje verbindt je… Net zoals in andere ziekenhuizen waren er ook in het AZ Herentals heel wat activiteiten rond kankerbehandeling en kankerpatiënten. Er was een workshop massage, een infosessie over vermoeidheid, kennismaken met onco-revalidatie, een lezing, een rondleiding in de apotheek en op de afdeling medische beeldvorming, een kofiehoek met infostand, …

foto’s: Marcel Nelis/KempenNieuws.be

DELEN
Vorig artikelAfscheid Robbe De Ceuster
Volgend artikelDeel Kloosterstraat wordt fietsstraat
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.