SKS Herentals wint en blijft leider in 4e provinciale D

In eerste provinciale blijven KFC Lille en FC De Kempen goed bij schot. FC De Kempen won met 4-6 bij Zoersel, Lille won thuis van Ternesse met 4-1. RC Mechelen klopte Oppuurs met 1-6, Antonia-Kontich: 3-0.

In tweede provinciale B speelden OG Vorselaar en Schriek: 1-1. Zandhoven won van V. Balen met 2-1.

In derde provinciale C verloor Linda Olen met 4-0 op het veld van Rauw. Poederlee won bij Mol met 1-5. Exc. Bouwel deed bovenaan het klassement een slechte zaak door 6-2 te verliezen bij Zwaluwen Olmen. Kasterlee  klopte Noordstar met 2-0.

Vierde provinciale C: Duffel B-Berlaar 0-5

SKS Herentals won van SC Wiekevorst met 5-1 en blijft leider in vierde provinciale D. Ramsel-Wezel Sp. B: 1-2, Ross. Hulsen-Tongerlo: 1-5.

Pulderbos klopte in vierde provinciale E Alberta/Schilde met 2-3.