Busshuttle tussen parking Netepark en AZ Herentals

Voortaan kunnen bezoekers en personeelsleden hun wagen achterlaten op de parking van het Netepark. Ze kunnen daar van maandag tot vrijdag, tussen 10 en 20u de busshuttle nemen naar het ziekenhuis. Om het kwartier rijdt de bus vanuit de parking naar het ziekenhuis en terug. De halte op de parking bevindt zich aan de fietsenstalling. De halte aan het ziekenhuis is ter hoogte van de rotonde. De regeling is nodig omdat aan het ziekenhuis een parkeergebouw wordt opgetrokken.

DELEN
Vorig artikelPolitie pakt 2 Roemeense dieven
Volgend artikelFotosite Kempenserfgoed opnieuw online
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.