Sus Cavo (88) overleden

Volksfiguur, orgeldraaier en accordeonist Sus Cavo uit Grobbendonk is dinsdag overleden. Sus Cavo, in het echte leven luisterend naar de naam Frans Wouters werd net geen 89 jaar oud. In gans de Kempen is hij bekend als accordeonist en orgeldraaier op zijn zelfgemaakte draaiorgel ‘de Tureluur’.

Sus Cavo speelde op heel wat jaarmarkten en folkloristische bijeenkomsten. Olen Jaarmarkt verliest alvast één van zijn merkwaardigste figuren.

De uitvaartdienst van Sus Cavo is op zaterdag 26 oktober om 10u in de Sint-Lambertuskerk in Grobbendonk.

DELEN
Vorig artikelBC Herentals wint van De Witte Molen
Volgend artikelHerentals krijgt Mie Broosplein
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.