Politie pakt verdachte van bommelding in scholen Westerlo

    Na doorgedreven speurwerk heeft de politie dinsdag een verdachte opgepakt van de bommelding van 8 mei dit jaar. Toen hing een man een briefje aan de deur van het veiligheidscentrum De Marly in Westerlo met de melding dat er in een school in Westerlo, Aarschot of Diest om 10u een bom zou ontploffen. De scholen werden ontruimd. In totaal moesten 22.000 leerlingen hun klaslokalen verlaten. In de Westelse scholen ging het om 6.000 leerlingen. De dader was te zien op beelden van een bewakingscamera. Aan de hand van die beelden kon hij opgespoord worden. De man verschijnt vandaag woensdag voor de onderzoeksrechter.

    DELEN
    Vorig artikelGriet Smaers mag mee CD&V leiden
    Volgend artikelEerste strooiwagens al uitgereden
    De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.