5e fototentoonstelling met 1.000 foto’s

Voor het vijfde jaar op rij organiseert vzw De Bovenste Plank uit Bouwel een fototentoonstelling. Het opmerkelijke aan deze tentoonstelling is dat de foto’s van de bezoekers zelf komen. In de afgelopen jaren heeft onze vzw een rijk archief opgebouwd met foto’s van gebouwen en zichten, mensen en gebeurtenissen die allemaal gerelateerd zijn aan Bouwel. Na 5 jaar beschikken we reeds over bijna 10000 foto’s. De foto’s worden ons steeds gedoneerd. Deze worden dan gedigitaliseerd en indien nodig worden deze bewerkt zodat scheurtjes, vouwen en vlekken zijn weggewerkt. Dit is reeds het vijfde jaar dat we gedurende een gans weekend ongeveer 1000 foto’s tentoonstellen. De tentoonstelling is te bezoeken van 9 tot 11 november in de parochiezaal van Bouwel. De toegang is zoals gewoonlijk gratis!

foto: archief De Bovenste Plank

DELEN
Vorig artikelBoekenbeurs wordt wereldhaven voor boeken
Volgend artikelTalentenmarkt bij VDAB Laagland
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.