Politie werkt vanaf 1 oktober op afspraak

Wie vanaf dinsdag 1 oktober een klacht wil indienen of een aangifte wil doen bij de lokale politie Neteland moet daarvoor een afspraak maken. Dat kan via een formulier via de website www.politieneteland.be of via het tel. 014-24 42 00. De regeling geldt voor het hoofdcommissariaat als de politieposten van Grobbendonk, Herenthout, Olen en Vorselaar.

Wie een afspraak maakt krijgt meteen via een e-mail te weten welke documenten hij/zij zeker moet meebrengen. Wie zonder afspraak naar het politiekantoor komt moet rekening houden met een wachttijd.

DELEN
Vorig artikelNieuw Heists zwembad gaat De Lo heten
Volgend artikelVredegerecht verhuist naar Westerlo
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.