KF Berthoutzonen samen met Jef Neve in BeNEVEld

KF De Berthoutzonen & Jef Neve BeNEVEld Zaterdag 12 oktober – 20u C.C. Zwaneberg te Heist-op-den-Berg.

Pianist Jef Neve heeft zich opgewerkt tot de absolute top van de jazzwereld. Hij wordt in één adem genoemd met wereldberoemde landgenoten Toots Thielemans en Philip Catherine. Neve staat als pianist bekend om zijn onmiskenbare virtuositeit, een gave die hij ook als componist prachtig uitspeelt. Zo zijn onder andere de soundtracks van ‘De helaasheid der dingen’ en ‘In Flanders Fields’ van zijn hand. Samen met Bert Van Thienen, dirigent van fanfareorkest De Berthoutzonen uit Hallaar, heeft Jef Neve een programma samengesteld om fanfareklanken, jazz en klassiek te laten versmelten. Zo wordt Neves compositie ‘Vagrants Colony, A Hymn’ voor het eerst gebracht in een bewerking voor fanfare.

Daarnaast brengen piano en orkest een bloemlezing uit het album ‘Spirit Control’ en maken ze een bokkensprong naar de befaamde ‘Rhapsody in Blue’ van George Gershwin. Bovendien brengt de fanfare twee premièrewerken die avond. Genoeg redenen om naar Heist af te zakken dus! Laat je ‘beNevelen’ door een prachtige symbiose van piano en fanfareorkest en ga muziekdronken naar huis …

Voor kaarten: https://www.zwaneberg.be/e1289/kf-de-berthoutzonen-jef-neve Meer informatie via info@berthoutzonen.be of op https://www.berthoutzonen.be