Tourist LeMC deelt levenservaringen met jeugd

 Het lokaal bestuur Grobbendonk nodigde zaterdag Johannes Faes, alias Tourist Le MC, uit in jeugdhuis Lido. Hij kwam er vertellen over zijn ervaringen uit zijn jeugd en als maatschappelijk werker. Tourist Le MC is namelijk opgegroeid in de Seefhoek, een multiculturele wijk in Antwerpen.

“We willen jongeren samenbrengen en onderwerpen bespreekbaar maken. Daarom brengen we jaarlijks een gast naar Grobbendonk die boeiende thema’s zal aankaarten. Dit jaar zetten we verdraagzaamheid en samenleven in de kijker. Als voormalig maatschappelijk werker weet Johannes bovendien als geen ander dat het leven niet altijd rozengeur en maneschijn is.”, aldus schepen van jeugd Brent Wouters. 

Een geslaagde avond.

foto’s: Peter Verstraeten/KempenNieuws.be

DELEN
Vorig artikelHerentalse ploegen kennen slechte dag
Volgend artikelChiro Express dendert door centrum Herenthout
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.