Olense familie Hannes zingt bij Studio Stan

Dinsdagavond kan je op VTM kijken naar Studio Stan. De Olense muzikale familie Hannes is er te gast om een eigen versie van ‘Hoo-ray hoo-ray it’s a holiday’ van Boney M te zingen. Het liedje achtervolgde de familie Hannes sinds een vakantie in Tunesië.

De familie Hannes uit Olen is met het optreden in Studio Stan niet aan zijn proefstuk toe. De plankenvrees voor optredens is bij papa Maria, moeder Liesbeth en de zingende kinderen Neel, Freek, Sterre en Fee al langer verdwenen.

Studio Stan, dinsdagavond 20.35u op VTM.

DELEN
Vorig artikelVogelzang Feest
Volgend artikelVermiste vrouw snel terecht
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.