Fanfarathon brengt 60.000 euro op

De Fanfarathon van zaterdag heeft al 60.000 euro opgebracht. De opbrengst werd overhandigd aan 2 goede doelen, nl. kinderkankerfondsen.

De Fanfarathon is een project waarmee de fanfares van KLT twee jaar geleden startten en dat zoveel groter geworden is dan ze hadden durven dromen. Kasterlee, Lichtaart en Tielen zijn dorpen waar mensen sterk geloven in de eigen aanpak.

Ondertussen verlenen 84 scholen en verenigingen hun medewerking aan fanfarathon. De fanfare van Tielen, Lichtaart en Kasterlee stapten eerst door hun Kastels deeldorp. ’s Avonds stapten de 120 muzikanten samen richting Hoge Rielen om er nog samen te musiceren. Onderweg speelden ze een speciaal voor de Fanfarathon gecomponeerde mars.

Schitterend initiatief met een schitterend resultaat.

foto: Fanfarathon

DELEN
Vorig artikelVoetbaluitslagen provinciale reeksen
Volgend artikelDag van de Landbouw
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.