Stevige rock en nieuwe sensatie in bodypaint

Op zaterdag 14 september heeft in zaal ’t Hof de 9de editie plaats van Hertals Rock City, dat is uitgegroeid tot een van de gezelligste indoor rockfestivals van de Kempen.

Liefhebbers van het stevige genre zijn hier op hun plaats. Headliners zijn ANL en GBH, die dit jaar nergens anders in België te zien zijn. ANL staat regelmatig samen op het podium met Metallica, de megaband die grote fan is en ook een van hun songs, ‘So What’, coverde. Verder zijn er ook Belgian Asociality en The Black Tartans, die de fans van onder meer Dropkick Murphys zullen appreciëren. Met Captain Kaiser treedt plaatselijk talent aan. Er wordt ook gezorgd voor een vleugje new wave met Liquid Trauma, vooral voor Front 242-fans en een Sisters of Mercy-tribute. Een buitenbeentje op de affiche zijn de grunge-zusters The Soap Girls, afkomstig van Zuid-Afrika en meestal enkel gehuld in bodypaint. Ze zijn aan een steile opmars bezig en muzikaal te vergelijken met L7 of Hole. Tickets en info: info@hertalsrockcity.com of aan de kassa.

DELEN
Vorig artikelDrie everzwijnen dood door goederentrein
Volgend artikelZangeres Natalia verwacht eerste kindje
Bart is al zo’n 30 jaar redacteur en copywriter. U kent hem wellicht van zijn wekelijkse column in Deze Week, waarin hij op een persoonlijke en afwisselend filosofische en ludieke manier zijn licht laat schijnen over het wel en wee in de Kempen.