Verenigingen zien verhoging van toelagen wel zitten

De Herentalse verenigingen zien een eventuele verhoging van toelagen en werkingsmiddelen wel zitten. Toch nemen ze na de info-avond in cc ’t Schaliken een afwachtende houding aan. Ze willen eerst zien en berekenen wat de nieuwe toelageformule concreet voor hen betekend. De verenigingen zullen hun opmerkingen nu aan de overkoepelende adviesraden overmaken. Die moeten desnoods het voorliggende reglement bijsturen. Rond nieuwjaar moet alles rond zijn.

DELEN
Vorig artikelFietser zwaargewond na aanrijding
Volgend artikelBrommobiel botst met terreinwagen
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.