Rupsje Nooitgenoeg

 RUPSJE NOOITGENOEG KOMT NAAR CULTUURCENTRUM ZWANEBERG!

De hartverwarmende familievoorstelling Rupsje Nooitgenoeg is gebaseerd op vier spannende verhalen van Eric Carle. Na Amerika, Australië, Nederland en Engeland komt ieders favoriete insectje Cultuurcentrum Zwaneberg (Heist-op-den-Berg) tijdens de herfstvakantie binnen gekropen. In een prachtige en kleurrijke theatershow komt niet alleen dit hongerige rupsje tot leven, maar ook 75 andere karakters uit vier bekende verhalen van de wereldberoemde auteur Eric Carle. In een spel van licht, geluid en beelden worden kleine en grote bezoekers meegenomen in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg. Een magische, ritmische voorstelling waarbij je met een glimlach op je gezicht het theater verlaat. De bestseller Rupsje Nooitgenoeg van Eric Carle vertelt het verhaal van een hongerige rups die zich overal doorheen eet tot hij er misselijk van wordt en hij uiteindelijk ontpopt tot een mooie vlinder.

Rupsje Nooitgenoeg is een feest voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen. De 75 kleurrijke poppen, de ritmische muziek en bijzondere licht- en geluidseffecten brengen groot en klein in verwondering. Van dit rupsje krijg je nooit genoeg! Praktische informatie Leeftijd: geschikt vanaf 2 jaar Speelduur: 55 minuten CC Zwaneberg – dinsdag 29 oktober 2019 – 15.30 uur (herfstvakantie) Tickets €19,50 via www.zwaneberg.be of telefonisch via 015/25.07.70

De voorstelling is ook te zien op woensdag 6 november 2019 om 15.30 uur in Capitole Gent Algemene informatie: www.event-team.be  

DELEN
Vorig artikelThomas More vernieuwt expertise effectief leren
Volgend artikelBK Muurke Klop
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.