Bestuurder gevat na lange achtervolging, agent werkonbekwaam

Een roekeloze bestuurder heeft zaterdagnacht de politiezone Mol op zijn kop gezet. De man kon pas na een lange achtervolging tussen Mol en Balen gevat worden. De man vertoonde roekeloos rijgedag en de politie probeerde hem te doen stoppen. De man gaf echter plankgas. Tijdens de achtervolging begin hij verscheidene verkeersovertredingen. Hij reed ook enkele keren in op het politievoertuig. Een agent is enkele dagen werkonbekwaam. De agenten van de zone Mol riepen de hulp in van hun collega’s uit de zone Geel-Laakdal-Meerhout en die konden de bestuurder tegenhouden. De man werd na verhoor voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Die liet hem vrij onder voorwaarden.

DELEN
Vorig artikelStadsbestuur Herentals verhoogt steun aan verenigingen
Volgend artikelAuto in gracht in Herselt
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.