Antwerp Giants oefent tegen Den Bosch in Hulshout

Op vrijdag 20 september zullen de Antwerp Giants (1e nationale) het in een voorbereidingswedstrijd opnemen tegen Den Bosch (1e nationale Nederland) in het Sportpark Joris Verhaegen te Hulshout. Opworp is om 20u30. Dit evenement kadert in het 60 jarig bestaan van onze basketbalclub in Hulshout.

Basket Zuiderkempen Diamonds, zo heet de club momenteel, zal dit seizoen dit 60-jarig bestaan uitgebreid vieren met allerlei activiteiten, waarvan deze wedstrijd de eerste is. Een week voor de start van de voorrondes Champions League en vlak na het WK, beloven de Giants alvast met een volledig team aanwezig te zijn. Het zal de enige resterende oefenwedstrijd op Vlaamse bodem worden voor de Giants. Inkom voor deze wedstrijd is slechts 5 euro, -12 jarigen gratis.

Tickets kunnen besteld worden via dries.delsard@basketbal.vlaanderen.