Exc. Bouwel klopt buren van KFC Herenthout met 0-4

In de provinciale afdelingen waren er overwinningen van Nijlen tegen Berlaar/Heikant met 3-2 en ging FC De Kempen met 1-3 winnen in Oppuurs. Exc. Bouwel klopte in de derby KFC Herenthout met duidelijke 0-4 cijfers. SKS Herentals verloor de eerste keer punten na een 1-1 gelijkspel tegen Alberta Geel.

De uitslagen: Eerste provinciale: Lille-Zoersel: 0-0, Berg en Dal-Wezel Sport: 1-0, Nijlen-Heikant: 2-3, Oppuurs-FC De Kempen: 1-3, Ternesse-St. Dimpna: 0-0, RC Mechelen-Hoboken: 3-1, Antonia-’s Gravenwezel/Schilde: 3-2.

Tweede provinciale B: Voreslaar-White Star: 2-0, V. Balen-Lentezon: 2-2, Zandhoven-Herselt: 3-0.

Derde provinciale C: Beekhoek-Rauw Sport: 4-2, Mol-Exc. Vorst: 0-3, Kasterlee-Linda Olen: 2-1, Herenthout-Exc. Bouwel: 0-4

Vierde provinciale D: Olen Utd-Sint Dimpna B: 0-1, Heultje-Netezonen: 1-2, Ramsel-Ross. Hulsen: 3-1, SKS Herentals-A. Geel: 1-1.