Stadsfestival Local Local

Zaterdagnamiddag 31 augustus wordt vanaf 14u op het parkeerterrein aan het Stadspark de eerste editie van het gratis festival Local Local georganiseerd. Local Local wordt georganiseerd tijdens het eerste weekend van de kermis. Jongeren kunnen op Local Local kennismaen met de verschillende lokale  handelaars en streekproducten: wijnhuis Vinhmm, Brouwerij Leysen, La Tarara, Vibe Gin, Lilly Rose en Perlettes nemen zeker deel. Jongeren kunnen tweedehandskledij verkopen in de closet sale. Die closet sale is maar een onderdeel van de gezellige Do It Yourself-omgeving.

Er zijn optredens van verschillende Herentalse groepen of groepen die een binding hebben met Herentals: Mitged, Don Falcon, Toon Luyten en Lynn, Enchanté en Alps komen naar Local Local.

Local Local wordt afgesloten met een kermisfuif in jeugdhuis Tiener.