CD&V Herenthout hangt affiches ‘Veilig terug naar school’

CD&V Herenthout lanceert affichecampagne “Veilig terug naar school”. Ook dit jaar wil CD&V Herenthout bij het begin van het nieuwe schooljaar extra aandacht vragen voor de veiligheid van kinderen die met de fiets naar school gaan. Kiezen voor de fiets is kiezen voor beweging, voor het klimaat en voor sociaal contact.

Fietsen gebeurt best onder de meest veilige omstandigheden, ook én vooral in onze schoolomgevingen. Met deze affichecampagne roepen we iedereen op om samen te zorgen voor een veilig schoolbegin en vragen we extra aandacht voor correct weggedrag en een veilige schoolomgeving. Om de focus vooral op deze schoolomgevingen te houden, hebben we er dit jaar voor gekozen om de affiches uitsluitend rond onze scholen te bedelen.

Het sensibiliserend karakter van deze campagne zal volgens CD&V Herenthout zeker bijdragen tot een veilige start van het nieuwe schooljaar.