24/24u en 7/7 afhalingssysteem bij Van den Broeck

24 op 24, 7 op 7 afhalen bij Van den Broeck – Prolians, nu realiteit met de distriSPOT HERENTHOUT

Van den Broeck – Prolians breidt haar dienstverlening fors uit met de distriSPOT. Het innovatieve lockerconcept maakt het mogelijk om 24 op 24, 7 op 7 bestellingen af te halen. Voorlopig is dit beschikbaar in de winkels van Herenthout en Malle, maar de specialist binnen de bouwsector werkt ook al aan een oplossing voor op de werf. Of hoe innovativiteit zorgt voor een maximaal gebruiksgemak.

distriSPOT, het intelligente lockerconcept

Professionals binnen de bouwsector die 24 op 24 en 7 op 7 hun leveringen komen afhalen. Tot nu toe ondenkbaar, maar vanaf vandaag realiteit bij Van den Broeck – Prolians. De specialist binnen de bouw doopte haar nieuwste innovatie de distriSPOT. Hierbij maken ze gebruiken van een intelligent lockersysteem aan hun winkels van Herenthout en Malle.

Innovatie inzetten om op de behoeftes van klanten in te spelen “We kregen geregeld de vraag vanuit onze klanten om voor of na onze openingsuren nog iets te kunnen oppikken. Zo konden ze goed voorbereid aan hun volgende werkdag beginnen. Met het inzetten van de distriSPOT spelen we hier perfect op in”, aldus Kris Meyers (Shopverantwoordelijke voor Van den Broeck – Prolians).

Het gebruik van de distriSPOT werkt erg intuïtief. Een klant geeft via de normale weg zijn bestelling door en geeft aan dat hij dit graag via de distriSPOT wenst te ontvangen. Wanneer de bestelling klaar ligt, ontvangt hij een SMS of mail met het lockernummer en code. Wanneer het hem past kan hij zijn bestelling gaan afhalen. Op dit ogenblik is de distriSPOT enkel beschikbaar op de Van den Broeck – Prolians locaties in Herenthout en Malle, maar ze werken al concreet aan een oplossing specifiek voor op de werf bij de klant zelf. Of hoe innovativiteit inspeelt op maximaal gebruiksgemak! Meer informatie is te vinden op vdb-prolians.be/distriSPOT

https://www.facebook.com/vdb.prolians/videos/224110728515928/