Tinne Herrijgers gevierd als 12.000e inwoner Rijkevorsel

Rijkevorsel verwelkomt 12000ste inwoner Tinne Herrijgers is officieel de 12000ste inwoner van Rijkevorsel. Om deze heuglijke gebeurtenis in de verf te zetten, kreeg ze een bezoek van het voltallige college van burgemeester en schepenen. Uit handen van het college mocht ze een prachtige bloemenruiker en de nieuwe geschenkbox ‘Veusselse Verwennerij’ ontvangen.

Tinne Herrijgers is afkomstig van Meer en heeft zich onlangs samen met haar man Stijn Snels in Rijkevorsel gevestigd. Door haar job bij het Wit-Gele Kruis vertoefde ze al regelmatig in Rijkevorsel. Nu heeft ze er ook een vaste stek gevonden. Met de geboorte van zoontje Lou eind maart werd het familiegeluk compleet. Het bestuur is verheugd dat Rijkevorsel de kaap van de 12000 inwoners overschreden heeft. Rijkevorsel wil een aantrekkelijke plek zijn om te wonen.

De huldiging van de 12000ste inwoner is een teken dat de inspanningen die de gemeente hiervoor doet lonen.