Schakel vertrekt bij VC Herentals en KFC Herenthout

Op de laatste zondag van augustus wordt al voor de 31e keer de fietsklassieker De Schakel gereden. De organisatoren mikken dit jaar met het ideale fietsweer van zondag op 11.000 deelnemers. Er zijn dit jaar 46 hutten (vertrek- een aankomstplaatsen) van De Schakel. In onze regio kan je vertrekken vanop het voetbalterrein van VC Herentals en KFC Herenthout. Via wegwijzertjes rijdt je via rustige wegen naar de volgende vertrekhut. Op elke plaats is er animatie voorzien. Elke fietser betaalt 4 euro bij vertrek. Kinderen onder 12 jaar betalen 1 euro. De deelnemers krijgen in ruil een routekaart en een bonnenkaart t.w.v. 20 euro. Wie zijn inschrijvingskaart inlevert neemt deel aan een tombola met een prijzenpot van 17.000 euro. Alle info vind je op www.schakel.be